Zorgondernemers Ilse en Frenk gaan vanuit een diepe passie voor ouderen en hun wens om meer persoonsgerichte zorg en ondersteuning te bieden met een vernieuwend woonzorgconcept voor ouderen met dementie en/of somatische klachten in Weert en omgeving aan de slag.

De bouw van Huize Molenveld in de wijk Fatima vordert gestaag en toekomstige cliënten melden zich al aan. Om onze cliënten vanaf januari 2023 die zorg en begeleiding te kunnen bieden die Ilse en Frenk voor ogen hebben, zijn ze op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Medewerkers die ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en die samen met Ilse en Frenk willen bouwen aan dit mooie woonzorginitiatief. Medewerkers die meer inspraak willen en medewerkers die de kernwaarden van Huize Molenveld mede gestalte willen geven. Die weten wat het betekent om voor een ander echt nabij te zijn en wat (gast)vrijheid in houdt. Hoe oprechte betrokkenheid er uit ziet en die vanuit hun sociale inborst gemakkelijk verbondenheid kunnen creëren.

Heb je ervaring in de ouderen(thuis)zorg?

Of ben je nog in opleiding tot verzorgende of verpleegkundige?

Bezit je de juiste competenties maar heb je nog geen zorgopleiding genoten?

Deel je onze passie voor ouderen?

En spreekt ons moderne woonzorgconcept je aan?

Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben verschillende vacatures. Kom naar onze speeddate op 13 september a.s.. Ilse en Frenk vertellen je eerst meer over Huize Molenveld waarna iedereen die geïnteresseerd is twee korte interviews krijgt met een HR medewerker. Voelt het beiderzijds goed dan wordt binnen een week nog een vervolggesprek gepland met Ilse en Frenk zelf.

Waar ?

Stationsplein 1, 6001 CH Weert, Antje zaal

Datum en tijdstip ?

Ontvangst vanaf 18.15 uur. Aanvang 18.30 uur.

 

Je kunt bij ons rekenen op een warm team en een prettige werkomgeving in het groen. De band met onze cliënten en met jou als werknemer staan bij ons echt centraal.

N.b. ben je verhinderd of wil je liever meteen een persoonlijk gesprek, laat het dan ook even weten via het contactformulier.