Is vrijwilligerswerk iets voor jou? Wil je iets betekenen voor een ander, heb je enkele uren per week over die je zinvol wilt besteden, dan zou vrijwilligerswerk een waardevolle invulling van je vrije tijd kunnen zijn en een grote meerwaarde hebben voor onze bewoners.

Wij bieden vrijwilligers een prettige werkomgeving en een zinvolle tijdsbesteding. Je ontvangt door het jaar heen enkele attenties en nog veel meer, maar vooral… waardering en dankbaarheid van onze bewoners, hun familieleden en van onze medewerkers.

Werk je graag in de tuin, kook of bak je graag, heb je specifieke kwaliteiten, die je met anderen wilt delen, wandelen, een praatje maken, kaarten, rummikub, etc. Vul dan het contactformulier in op deze site https://huizemolenveld.nl/contact/ en kies bij onderwerp voor ‘overig’ en geef in ‘bericht’ jouw interesses en beschikbaarheid aan.